Advertisement

Tálibok - Újabb buszból rángatták ki az utasokat az afganisztáni ... / Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból.

Tálibok - Újabb buszból rángatták ki az utasokat az afganisztáni ... / Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból.. The taliban ( / ˈtælɪbæn, ˈtɑːlɪbɑːn /; Évfordulóját jelölte meg a céldátumként tavasszal. Mivel ghazni csak 130 kilométerre van a fővárostól, bevétele növeli annak valószínűségét, hogy a tálibok végül kabult is elfoglalhatják, ami gyakorlatilag azt jelentené, hogy jó eséllyel átveszik az irányítást egész afganisztán felett. A tálibok egy területen mindenképpen jobbak, ez pedig a biztonság fenntartása. The taliban insurgency began after the group's fall from power during the 2001 war in afghanistan.

This page was last edited on 22 june 2018, at 18:11. A tálib kifejezés az arab طالب (ṭālib, ~diák, tanítvány) szóból származik, korábban a pastu társadalom vezető rétegének iszlám iskolákban kiképzett fiatal tagjait takarta. A tálibok két napja behatoltak hilmend tartomány fővárosába, laskargáhba is, ahonnan a lakosság ezrével menekül. A tálibok előrenyomulása tömegeket kényszerít arra, hogy útnak induljanak. Amennyiben a dohai megállapodást hatályon kívül helyezik, az nagy háborúhoz fog vezetni, amiért a felelősség egyértelműen.

A tálibok vállalták magukra a kabuli robbantást
A tálibok vállalták magukra a kabuli robbantást from cdn.nwmgroups.hu
Az ensz rámutatott, hogy a főváros elfoglalása „katasztrofális. The taliban insurgency began after the group's fall from power during the 2001 war in afghanistan. Július elején az iszlamista lázadók újból az ellenőrzésük alá vonták az ország iránnal, tádzsikisztánnal, türkmenisztánnal, kínával és pakisztánnal közös határát. Jelenleg afganisztán politikai térképe így néz ki, a fehér területek a tálibok kezén vannak, míg a pirossal jelölt térséget a kormányerők ellenőrzik: Csütörtökön két tartományi székhely, gazni és herát városa került a szélsőségesek kezére. A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra jelentette be, hogy csapataik „teljességgel megszállták kandahárt. The taliban ( / ˈtælɪbæn, ˈtɑːlɪbɑːn /; A tálibok már harc nélkül hódítanak afganisztánban.

The taliban ( / ˈtælɪbæn, ˈtɑːlɪbɑːn /;

De kik azok a pastuk? A tálibok csütörtökön a kabultól mindössze 150 kilométerre található gazni városát is elfoglalták, ahogyan bádgesz tartomány székhelyét is. This page was last edited on 22 june 2018, at 18:11. A tartományi tanácsot vezető naszír ahmad fakiri elmondása szerint a fegyveres tálibok megszerezték a legfontosabb területeket, a kormányzói hivatalt, a. Afgánok, afganisztán névadói, az ország nevének jelentése nem más, mint az agánok (pastuk) földje! Files are available under licenses specified on their description page. A tálibok két napja behatoltak hilmend tartomány fővárosába, laskargáhba is, ahonnan a lakosság ezrével menekül. Évfordulóját jelölte meg a céldátumként tavasszal. Anhand der haaranalyse erkenne ich erkrankungen ohne, dass sie anwesend sein müssen. In late september, the taliban launched an offensive against kunduz, a provincial capital in northern afghanistan, capturing key buildings and freeing hundre. A reuters indiai származású haditudósítója igazi veteránnak. A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra bejelentette: A tálib kifejezés az arab طالب (ṭālib, ~diák, tanítvány) szóból származik, korábban a pastu társadalom vezető rétegének iszlám iskolákban kiképzett fiatal tagjait takarta.

Az afganisztáni tálibok betiltották a koronavírus elleni védőoltást. طالبان ṭālibān) az iszlám radikális változatát képviselő szunnita muszlim és pastu nacionalista mozgalom. The taliban insurgency began after the group's fall from power during the 2001 war in afghanistan. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. Az ensz rámutatott, hogy a főváros elfoglalása „katasztrofális.

Erdély.ma | CNN: feltehetőleg az orosz kormánytól kaptak ...
Erdély.ma | CNN: feltehetőleg az orosz kormánytól kaptak ... from www.erdely.ma
A tálibok két napja behatoltak hilmend tartomány fővárosába, laskargáhba is, ahonnan a lakosság ezrével menekül. A tálibok csütörtökön a kabultól mindössze 150 kilométerre található gazni városát is elfoglalták, ahogyan bádgesz tartomány székhelyét is. A város kevesebb, mint egy hét alatt került a tálibok kezére. Gerne berate ich sie dazu ausführlicher. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. Jelenleg afganisztán politikai térképe így néz ki, a fehér területek a tálibok kezén vannak, míg a pirossal jelölt térséget a kormányerők ellenőrzik: A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra jelentette be, hogy csapataik „teljességgel megszállták kandahárt. Anhand der haaranalyse erkenne ich erkrankungen ohne, dass sie anwesend sein müssen.

A tálibok még akkor sem tartották uralmuk alatt afganisztán északi részének egészét, amikor ők voltak hatalmon az országban.

'students' or 'seekers'), who refer to themselves as the islamic emirate of afghanistan ( iea ), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. A tálibok két napja behatoltak hilmend tartomány fővárosába, laskargáhba is, ahonnan a lakosság ezrével menekül. Afgánok, afganisztán névadói, az ország nevének jelentése nem más, mint az agánok (pastuk) földje! Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. A tálibok előrenyomulása tömegeket kényszerít arra, hogy útnak induljanak. Az érdeklődőknek azt mondják, hogy tilos a védőoltást beadniuk. A tálibok vagy talibán az iszlám radikális változatát képviselő szunnita muszlim vallást követő pastu nacionalista mozgalom. The taliban insurgency began after the group's fall from power during the 2001 war in afghanistan. Az amerikai hírtelevízió információi szerint a férfi éppen egy családi ünnepségre tartott. A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra jelentette be, hogy csapataik „teljességgel megszállták kandahárt. All structured data from the file and property namespaces is available under the creative commons cc0 license; طالبان ṭālibān) az iszlám radikális változatát képviselő szunnita muszlim és pastu nacionalista mozgalom. Az afganisztáni tálibok betiltották a koronavírus elleni védőoltást.

A tálibok csütörtökön a kabultól mindössze 150 kilométerre található gazni városát is elfoglalták, ahogyan bádgesz tartomány székhelyét is. Az amerikai hírtelevízió információi szerint a férfi éppen egy családi ünnepségre tartott. In late september, the taliban launched an offensive against kunduz, a provincial capital in northern afghanistan, capturing key buildings and freeing hundre. A szélsőséges tálibok az utóbbi időben, a nyugati erők kivonulásán felbátorodva új offenzívát indítottak a városok bekerítésére és a területszerzésre. Csütörtökön két tartományi székhely, gazni és herát városa került a szélsőségesek kezére.

Trump most Afganisztánnal kavar - reagáltak a tálibok ...
Trump most Afganisztánnal kavar - reagáltak a tálibok ... from www.napi.hu
All structured data from the file and property namespaces is available under the creative commons cc0 license; This page was last edited on 22 june 2018, at 18:11. A tálibok a legnagyobb eredményeket az ország északi részén érték el, amely korábban jelentős ellenállást tanúsított a radikálisokkal szemben. A tálib kifejezés az arab طالب (ṭālib, ~diák, tanítvány) szóból származik, korábban a pastu társadalom vezető rétegének iszlám iskolákban kiképzett fiatal tagjait takarta. A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra jelentette be, hogy csapataik „teljességgel megszállták kandahárt. A tálibok vagy talibán (pastu nyelven: Az ensz rámutatott, hogy a főváros elfoglalása „katasztrofális. Ez már a tizedik tartományi székhely, amely a radikálisok kezére került egy hét alatt.

Évfordulóját jelölte meg a céldátumként tavasszal.

Lefejezték a tálibok sohail pardist, az amerikai hadsereg afgán tolmácsát. Július elején az iszlamista lázadók újból az ellenőrzésük alá vonták az ország iránnal, tádzsikisztánnal, türkmenisztánnal, kínával és pakisztánnal közös határát. Kandahár tartomány azonos nevű fővárosánál is egyre hevesebben. Afgánok, afganisztán névadói, az ország nevének jelentése nem más, mint az agánok (pastuk) földje! Mivel ghazni csak 130 kilométerre van a fővárostól, bevétele növeli annak valószínűségét, hogy a tálibok végül kabult is elfoglalhatják, ami gyakorlatilag azt jelentené, hogy jó eséllyel átveszik az irányítást egész afganisztán felett. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. Attaullah atta, a déli kandahár tartományi tanácsának egyik tagja azt mondta, hogy a tartományban folytatódnak az összecsapások, a tálibokat visszaszorították. This page was last edited on 22 june 2018, at 18:11. A szélsőséges tálibok az utóbbi időben, a nyugati erők kivonulásán felbátorodva új offenzívát indítottak a városok bekerítésére és a területszerzésre. A tálibok azóta nagy területeket vontak uralmuk alá, kiszorítva az ellenállást alig tanúsító kormányerőket. Az amerikai hírtelevízió információi szerint a férfi éppen egy családi ünnepségre tartott. Files are available under licenses specified on their description page. De kik azok a pastuk?

Posting Komentar

0 Komentar